Indisch

Indisch

De Indonesische keuken, wat een heerlijke smaken…..
Elk eiland brengt zijn eigen smaak mee.

Het ene gerecht zacht zoet en het andere overweldigend heet.
De recepten waar wij mee werken hebben we gekregen van een lieve Indonesisch vrouw die geboren is op Sumatra.

Bij dit buffet leveren we geen gewone borden, maar traditionele eetmandjes (piring)* die bedekt worden met vetvrij papier.

(*Piring wordt gemaakt van lidi, dat is de gedroogde nerf van de bladeren van de kokospalm)

.

Indisch Menu

kipdrumsticks in zoete ketjapsaus

Langzaam gegaard rundvlees in een pittige saus

gestoofd varkensvlees in kokossaus

spiesje van kippendijen

witte rijst

gemarineerde eieren in kruidige saus

verschillende gebakken groenten met een beetje kokosmelk

Gebakken tempé met ketjap en sambal

kool-wortelsalade in zoet-zure dressing

Komkommer gemarineerd in een pittig-zure dressing

Gefrituurde uitjes

Pinda’s met geraspte kokos

pittig gebakken sambal

soort kroepoek gemaakt van cassavewortel

Kroepoekvariant met een ietwat bittere smaak, gemaakt van de zaden van de melindjoeboom

              22.75 per persoon






























































Uit te breiden met

Met een garnituur van paprika, lente-ui, taugé en rode peper.

gebakken en gemarineerd in een zacht gekruide kokossaus

Pittige rendang gemaakt van kool en oesterzwammen.

Koude salade met diverse groenten en pindasaus.

gebakken sperziebonen met sambal

Groentegerecht met kool, sperziebonen en geraspte kokos

Licht gezoete gele rijst

Pittig makreelgerecht met sambal.

Gebakken garnalen in een romige kokossaus met petehbonen en rode peper.

Adres

Burgemeester Meslaan 99, 4003 CB Tiel

Telefoonnummer

06 36110764

E-mail adres

info@lacombina.nl

Openingstijden

Do: 09.00 – 18.00

Vrij: 09.00 –  18.00

Zat: 09.00 – 18.00

Zo: 09.00 – 18.00

KVK 

71303200

Rekeningnummer 

NL 07 RABO 0329 8259 25