Indisch
De Indonesische keuken, wat een heerlijke smaken…..
Elk eiland brengt zijn eigen smaak mee.
Het ene gerecht zacht zoet en het andere overweldigend heet.
De recepten waar wij mee werken hebben we gekregen van een lieve Indonesisch vrouw die geboren is op Sumatra.
Bij dit buffet leveren we geen gewone borden, maar traditionele eetmandjes (piring)* die bedekt worden met vetvrij papier.
(*Piring wordt gemaakt van lidi, dat is de gedroogde nerf van de bladeren van de kokospalm)
.









Indisch Menu
kipdrumsticks in zoete ketjapsaus
Langzaam gegaard rundvlees in een pittige saus
gestoofd varkensvlees in kokossaus
spiesje van kippendijen
witte rijst
gemarineerde eieren in kruidige saus
verschillende gebakken groenten met een beetje kokosmelk
Gebakken tempé met ketjap en sambal
kool-wortelsalade in zoet-zure dressing
Komkommer gemarineerd in een pittig-zure dressing
Gefrituurde uitjes
Pinda’s met geraspte kokos
pittig gebakken sambal
soort kroepoek gemaakt van cassavewortel
Kroepoekvariant met een ietwat bittere smaak, gemaakt van de zaden van de melindjoeboom
22.75 per persoon
Uit te breiden met
Met een garnituur van paprika, lente-ui, taugé en rode peper.
gebakken en gemarineerd in een zacht gekruide kokossaus
Pittige rendang gemaakt van kool en oesterzwammen.
Koude salade met diverse groenten en pindasaus.
gebakken sperziebonen met sambal
Groentegerecht met kool, sperziebonen en geraspte kokos
Licht gezoete gele rijst
keuze in overleg
Keuze in overleg
Pittig makreelgerecht met sambal.
Gebakken garnalen in een romige kokossaus met petehbonen en rode peper.
Adres
Burgemeester Meslaan 99, 4003 CB Tiel
Telefoonnummer
06 36110764
E-mail adres
info@lacombina.nl
Openingstijden
Do: 09.00 – 18.00
Vrij: 09.00 – 18.00
Zat: 09.00 – 18.00
Zo: 09.00 – 18.00
KVK
71303200
Rekeningnummer
NL 07 RABO 0329 8259 25